Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκινά η επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή

Σήμερα ξεκινά η επεξεργασία του νομοσχεδίου «Μέτρα για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων», που περιέχει τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ.

Ξεκινά η επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή
Σήμερα ξεκινά η επεξεργασία του νομοσχεδίου «Μέτρα για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων», που περιέχει τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ, στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια.

Στις 15.00 προσέρχονται σε κοινή συνεδρίαση οι τρεις διαρκείς συναρμόδιες επιτροπές, οικονομικών, κοινωνικών υποθέσεων και παραγωγής και εμπορίου και αύριο οι επιτροπές θα έχουν ακρόαση φορέων.

Την Πέμπτη το νομοσχέδιο θα εισαχθεί στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πίεση από την κυβέρνηση για κατεπείγον διαδικασίες ψήφισης του νομοσχεδίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο