Εγκαινιάσθηκε το ανακαινισμένο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας

"Xρέος όλων είναι να στηρίζουν το έργο της Εκκλησίας που είναι πολύπλευρο, καθημερινό και κυρίως αθόρυβο" δήλωσε ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Εγκαινιάσθηκε το ανακαινισμένο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας
"Xρέος όλων είναι να στηρίζουν το έργο της Εκκλησίας που είναι πολύπλευρο, καθημερινό και κυρίως αθόρυβο" δήλωσε ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, αμέσως μετά τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδας που τελέστηκαν από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Οι εργασίες ανακαίνισης υλοποιήθηκαν μετά την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Εκκλησίας και Περιφέρειας τον Ιούλιο του 2012 (επί θητείας κ. Σγουρού), με χρηματοδότηση από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο κ.κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια στη συνεργασία της Εκκλησίας και της Αυτοδιοίκησης, δύο θεσμών που βρίσκονται εκ της φύσεώς τους πιο κοντά στον πολίτη και στο σπουδαίο ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν ιδιαίτερα αυτή την εποχή της κρίσης.

Θέλοντας μάλιστα να τιμήσει τον κ. Σγουρό για τη συνεργασία, τον κάλεσε να κόψουν μαζί την συμβολική κορδέλα των εγκαινίων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v