Συννεφιά και τοπικές βροχές

Οι τοπικές νεφώσεις στην ανατολική χώρα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τετάρτη.

  • Real.gr
Συννεφιά και τοπικές βροχές
Οι τοπικές νεφώσεις στην ανατολική χώρα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τετάρτη.

Πιθανές ασθενείς βροχές θα σημειωθούν μέχρι το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησος και τη βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι έως 6 μποφόρ στο αιγαίο.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών σποραδικών βρόχων μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, όπου είναι πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς σποραδικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών σποραδικών βρόχων κυρίως στις βορειότερες περιοχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v