Θεοχάρης: Αν δεν δούμε άρδην αλλαγή λογικής και σκέψης, δεν βλέπω πώς μπορούμε να συνεννοηθούμε

Στο ενδεχόμενο συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του Ποταμιού μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Θεοχάρης: Αν δεν δούμε άρδην αλλαγή λογικής και σκέψης, δεν βλέπω πώς μπορούμε να συνεννοηθούμε
Στο ενδεχόμενο συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του Ποταμιού μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Θεοχάρης απαντώντας στο ερώτημα αν πιστεύει ότι σε μία επόμενη φάση των πραγμάτων σε αυτή την κοινοβουλευτική περίοδο θα μπορούσε, αν χρειαζόταν, το Ποτάμι να συνεννοηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και να μετάσχει στην κυβέρνηση, ή έστω να δώσει ψήφο ανοχής, είπε: «Ως έχουν τα πράγματα εγώ δεν μπορώ να δω πώς. Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολύ τα πράγματα για να υπάρξουν αντικειμενικές προϋποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο. Βλέπω μία κυβέρνηση που δεν θέλει καν να κυβερνήσει. Τους προηγούμενους 8 μήνες έπεισε τον ελληνικό λαό ότι διαπραγματευόταν και συνεπώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να κυβερνήσει».

Και πρόσθεσε: «Πολύ φοβάμαι ότι και στους επόμενους 8 μήνες που πάλι δεν θα θέλει να κυβερνήσει, θα προσπαθήσει να προσφέρει θεάματα, με διάφορες υποθέσεις στη δικαιοσύνη ή οτιδήποτε άλλο. Οτιδήποτε, αρκεί να μην κυβερνήσει και δυστυχώς κάθε δείκτης της οικονομίας και της χώρας θα πηγαίνει προς το χειρότερο. Συνεπώς, αν δεν δούμε άρδην αλλαγή λογικής και σκέψης, δεν βλέπω πώς μπορούμε να συνεννοηθούμε».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ κ. ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v