Προβλήματα σε όλη την Ελλάδα λόγω νεροποντής

Στους περισσότερους δρόμους της Αττικής επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει αυτή την ώρα στον Κηφισό, στο ρεύμα ανόδου, όπου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων. Κατέρρευσε σπίτι στο Καματερό.

  • Real.gr
Προβλήματα σε όλη την Ελλάδα λόγω νεροποντής

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην Αττική, έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές. Στο Καματερό, πριν από λίγη ώρα, κατέρρευσε παλιό ακατοίκητο σπίτι, που βρισκόταν δίπλα στο ρέμα της περιοχής.

Παράλληλα, έως αυτή την ώρα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 160 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και παροχές βοήθειας, σε εγκλωβισμένους οδηγούς. Οι περισσότεροι απεγκλωβισμοί οδηγών ΙΧ έχουν γίνει κυρίως στην περιοχή των Λιοσίων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ελευσίνα, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε δύο επιβάτες από ΙΧ αυτοκίνητο, που είχε ακινητοποιηθεί, λόγω της νεροποντής.

Στους περισσότερους δρόμους της Αττικής επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει αυτή την ώρα στον Κηφισό, στο ρεύμα ανόδου, όπου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Στα Κάτω Πατήσια και επί της οδού Κωστή Παλαμά, δέντρο έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.



Μεγάλες καταστροφές στην Ηλεία

Σημαντικά προβλήματα σε πολλές περιοχές της βορειοδυτικής Ηλείας έχουν προκαλέσει οι ισχυρές βροχοπτώσεις, που πλήττουν την περιοχή από νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

 

 

Posted by MitsØs Mourkiotis B on Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015


Ειδικότερα, λόγω του όγκου του νερού έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα στην περιοχή της Βάρδας, ενώ έχουν παρασυρθεί σταθμευμένα αυτοκίνητα.

 

Ουδέν σχόλιο..

Posted by MitsØs Mourkiotis B on Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015



Ανάλογα προβλήματα καταγράφονται επίσης στην περιοχή της Βουπρασίας, ενώ μετ' εμποδίων γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου λόγω κατολίσθησης στη θέση Παναγοπούλα.



Ακόμη, οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες. Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έχει ενισχυθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών, με δυνάμεις από γειτονικές περιοχές.

Ουρά 11 χιλιομέτρων στην Λεωφόρο Κηφισού

Ουρά 11 χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί κατά μήκος της λεωφόρου Κηφισού, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που έπληξε το λεκανοπέδιο Αττικής από τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, η ουρά ξεκινά πίσω από τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και φτάνει μετά τον κόμβο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δείτε το βίντεο του Star:  

 

Ποτάμια στη Νέα Ιωνία

Η έντονη βροχόπτωση στην Αττική έχει μετατρέψει σε... ποτάμια τους περισσότερους δρόμους του λεκανοπεδίου.








Ανεμοστρόβιλος πάνω από την Αθήνα

Σπάνιο φαινόμενο καταγράφηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον αττικό ουρανό απόρροια της κακοκαιρίας που «χτύπησε» και το λεκανοπέδιο.

Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε ένας ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του περνώντας πάνω από τις περιοχές του Γαλατσίου, του Αμαρουσίου και του Χαλανδρίου.

Δείτε το βίντεο: 

Δύο νταλίκες "δίπλωσαν" στα διόδια Μαλγάρων

H βροχή που πέφτει ασταμάτητα από το βράδυ της Τετάρτης είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν δύο ατυχήματα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Αθήνας, λόγω της ολισθηρότητας.

Συγκεκριμένα, η πρώτη νταλίκα δίπλωσε στις 06:30 το πρωί στο ρεύμα εισόδου πριν τα διόδια Μαλγάρων στα αριστερά, ενώ λίγες ώρες αργότερα δεύτερη νταλίκα εξετράπη στο ίδιο σημείο, αυτή τη φορά στο αριστερό ρεύμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων πραγματοποιείται χωρίς μεγάλα προβλήματα. 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v