Δυο νεκροί από την κακοκαιρία

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες και η μπόρα που χτύπησαν την Πέμπτη την Αττική είχαν τραγικό απολογισμό την απώλεια δυο ανθρώπινων ζωών.

  • Real.gr
Δυο νεκροί από την κακοκαιρία
Οι ακραίες καιρικές συνθήκες και η μπόρα που χτύπησαν την Πέμπτη την Αττική είχαν τραγικό απολογισμό την απώλεια δυο ανθρώπινων ζωών. Στο Μενίδι, ένας 40χρονος έχασε τη ζωή του όταν εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με μια 70χρονη γυναίκα.

Το δυστύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας 40 ετών και μια 70χρονη, είχε ακινητοποιηθεί καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ποτάμι.



Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όταν απεγκλωβίστηκε ο άνδρας διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 40χρονος κατέληξε. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Η 70χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τραύματα στο κεφάλι.



Στην Πετρούπολη, μια γυναίκα 70 ετών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν δρόμο έξω από σχολείο. Στη συνέχεια, την άτυχη γυναίκα χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο και την τραυμάτισε σοβαρά. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Κατέρρευσε ακατοίκητο κτίριο στο Καματερό - Πλημμύρες στην Αττική

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v