Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντίθετος με τη διεξαγωγή debate ο Μεϊμαράκης

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σχετικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής debate μεταξύ των συνυποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, δηλώνουν κατηγορηματικά αρνητικοί.

Αντίθετος με τη διεξαγωγή debate ο Μεϊμαράκης

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σχετικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής debate μεταξύ των συνυποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, δηλώνουν κατηγορηματικά αρνητικοί.

Όπως εξηγούν, οι τηλεμαχίες γίνονται μεταξύ πολιτικών αντιπάλων, ενώ σημειώνουν ότι ένα debate μεταξύ των συνυποψηφίων για την προεδρία θα έπληττε το κύρος, τη σοβαρότητα και την ενότητα στη ΝΔ.

Έκκληση για debate από τον Α. Γεωργιάδη

Δημόσια έκκληση για debate των τεσσάρων υποψηφίων της ΝΔ έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ζήτησε μάλιστα από το κανάλι να καλέσει και τους τέσσερις υποψηφίους, για να δούμε ποιος δεν θα έρθει. "Δυο θα έρθουν σίγουρα" εκτίμησε ο κος Γεωργιάδης.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τονίζοντας ότι είναι ο πιο κομματικός και χειρίστηκε τις εκλογές με απόλυτη ενότητα, να τηρηθεί το καταστατικό που αναφέρει ότι πρέπει να μιλήσουν κάπου όλοι οι συνυποψήφιοι. «Αν δεν είναι να νικήσουμε και οι τέσσερις, τότε δεν έχει νόημα να γίνει η διαδικασία αυτή», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί κατεβαίνει υποψήφιος, δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να σπάσει την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο