Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ασπρόπυργος: 37χρονος μόλυνε το περιβάλλον με στερεά και υγρά απόβλητα

Συνελήφθη, στον Ασπρόπυργο Αττικής, ένας 37χρονος άνδρας, προσωρινά υπεύθυνος επιχείρησης εμπορίας φορτηγών και ανταλλακτικών μηχανημάτων, για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος.

Ασπρόπυργος: 37χρονος μόλυνε το περιβάλλον με στερεά και υγρά απόβλητα
Συνελήφθη, στον Ασπρόπυργο Αττικής, ένας 37χρονος άνδρας, προσωρινά υπεύθυνος επιχείρησης εμπορίας φορτηγών και ανταλλακτικών μηχανημάτων, για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος. Παράλληλα, αναζητείται η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, που κατηγορείται για τις ίδιες παραβάσεις.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε χώρο οικοπέδου έκτασης 2 στρεμμάτων, στον Ασπρόπυργο, εντός του οποίου δραστηριοποιείται η συγκεκριμένη επιχείρηση, διαπιστώθηκε η ανεξέλεγκτη εναπόθεση σε μη στεγανοποιημένο έδαφος μεγάλου αριθμού μεταλλικών μερών οχημάτων, καθώς και κινητήρων. Παράλληλα, εντοπίστηκαν υγρά απόβλητα από ψυκτικά υγρά, αναμεμειγμένα με λάδια μηχανής.

Η ανεξέλεγκτη διάθεση στερεών και υγρών αποβλήτων στο έδαφος, προκαλεί υποβάθμιση του περιβάλλοντος με κίνδυνο την ρύπανση του εδάφους και του υπογείου υδροφόρου ορίζοντα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v