Χρ. Παππάς για την επέτειο του Πολυτεχνείου: Χθες ήταν μία ημέρα για τα κόμματά σας...

Μία μέρα μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου και την ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας από την οποία απείχε σύσσωμη η ΚΟ της Χ.Α. ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος...

  • Real.gr
Χρ. Παππάς για την επέτειο του Πολυτεχνείου: Χθες ήταν μία ημέρα για τα κόμματά σας...
Μία μέρα μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου και την ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας από την οποία απείχε σύσσωμη η ΚΟ της Χ.Α. ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η χθεσινή ημέρα είναι εμβληματική για τα κόμματα του συνταγματικού τόξου.

«Χθες ήταν μία μέρα για τα κόμματά σας, τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, εμβληματική. Ήταν η 17η Νοεμβρίου ή όπως εσείς λέτε η 17η Νοέμβρη και εννοώ την επέτειο από την 17η Νοεμβρίου 1973, με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Κατά μία σύμπτωση αυτή η επέτειος, αυτή η 17 Νοέμβρη, είναι ομότιτλη και με την τρομοκρατική - εγκληματική οργάνωση της 17ης Νοέμβρη, η οποία αποτελεί και σημείο αναφοράς πολλών βουλευτών της αριστεράς» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δηλαδή εσείς ταυτίζετε και τα δύο» του είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος και ο Χρήστος Παππάς απάντησε : «Όχι, λέω ότι είναι ομότιτλα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v