Σόιμπλε: Δεν αποκλείει χρήση Ένοπλων Δυνάμεων μέσα στη Γερμανία

Αξίζει να σκεφτεί κάποιος το ενδεχόμενο χρήσης των ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της Γερμανίας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Σόιμπλε: Δεν αποκλείει χρήση Ένοπλων Δυνάμεων μέσα στη Γερμανία
Αξίζει να σκεφτεί κάποιος το ενδεχόμενο χρήσης των ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της Γερμανίας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με το βλέμμα στις συνέπειες των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin «Εάν είχαμε μια κατάσταση όπως αυτή στο Παρίσι, ενδεχομένως με επιθέσεις σε τρία-τέσσερα σημεία, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί αν θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνατότητες», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε σε εκδήλωση χθες το βράδυ στο Ντίσελντορφ, όπως μεταδίδει η «Rheinische Post», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v