Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η απάντηση Καμμένου στο «όχι» Νικολόπουλου

Οφείλει να παραδώσει την έδρα του αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ο οποίος σημειώνει ότι ο κ. Νικολόπουλος γνώριζε τα προαπαιτούμενα.

  • Real.gr
Η απάντηση Καμμένου στο «όχι» Νικολόπουλου
Να παραδώσει την έδρα του ο Νίκος Νικολόπουλος ζητεί με δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην περίπτωση που ο βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος δεν ψηφίσει το βράδυ το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα.

«Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα», αναφέρει στη δήλωσή του ο Πάνος Καμμένος και προσθέτει: «Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά οφείλει να παραδώσει την έδρα του».

Νωρίτερα ο κ. Νικολόπουλος είχε στείλει μήνυμα σχετικά με τις προθέσεις του για τη σημερινή ψηφοφορία. Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και βουλευτής Αχαΐας συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε: «Είμαι αντίθετος σε κάθε έννοια επιλεκτικής και μέσω των δικαστηρίων προστασίας της πρώτης κατοικίας. Το λέω καθαρά για να είμαι τίμιος απέναντι στον λαό, συνεπής προς τις πατριωτικές αρχές και ήσυχος με τη συνείδησή μου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v