Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι 27 διαδηλωτές μετά από συγκέντρωση σε εργοστάσιο πτηνοτροφίας

Ελεύθεροι αφέθηκαν 27 από τους 28 συλληφθέντες μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε εργοστάσιο πτηνοτροφίας στη Νεοχωρούδα.

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι 27 διαδηλωτές μετά από συγκέντρωση σε εργοστάσιο πτηνοτροφίας
Ελεύθερα αφέθηκαν τα 27 από τα 28 άτομα που είχαν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το βράδυ της Παρασκευής, έξω από εργοστάσιο στη Νεοχωρούδα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση, «κατόπιν ανάκλησης των εγκλήσεων, που είχαν γίνει από την πλευρά της επιχείρησης, αφέθηκαν ελεύθεροι, με εξαίρεση έναν αλλοδαπό, ο οποίος στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων».

Προηγήθηκε η υποβολή έγκλησης και από την πλευρά των προσαχθέντων, κατά των υπευθύνων της επιχείρησης και συνελήφθη ένας εκπρόσωπός της. Όμως, και αυτή η έγκληση αποσύρθηκε και ο εκπρόσωπος της επιχείρησης αφέθηκε ελεύθερος.

Το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ είχαν πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέφεραν ότι «με οργανωμένη και μαζική επέμβαση μονάδων καταστολής παρουσία Πταισματοδίκη, προσήγαγαν 28 απεργούς που περιφρουρούσαν την απεργία καθώς επίσης και εργαζόμενους από το εργοστάσιο της Χαλκίδας, που βρέθηκαν στο εργοστάσιο για να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους».

Στους προσαχθέντες, σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, ήταν και μέλη και στελέχη του, ανάμεσά τους 4 μέλη της διοίκησης του Κλαδικού Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v