Συνεδριάζει η ΚΟ της ΝΔ χωρίς την παρουσία Μεϊμαράκη

Υπό προεδρία του Ι. Πλακιωτάκη και την παρουσία όλων των υποψηφίων εκτός του Ευάγγελου Μεϊμαράκη που παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΝΔ.

  • Real.gr
Συνεδριάζει η ΚΟ της ΝΔ χωρίς την παρουσία Μεϊμαράκη
Υπό προεδρία του Ι. Πλακιωτάκη και την παρουσία όλων των υποψηφίων εκτός του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ο οποίος παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΝΔ συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.




Το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος είναι εκρηκτικό καθώς μετά την παραίτηση Μεϊμαράκη ακολούθησε η αποχώρηση Παπαμιμίκου από την προεδρία της ΚΕΦΕ, ενώ στελέχη που στηρίζουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα όπως ο Χαράλαμπος Αθανασίου υποστηρίζει πως είναι παράτυπος ο διορισμός Πλακιωτάκη από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη τονίζοντας πως σύμφωνα με το καταστατικό θα έπρεπε να μεταβατικός πρόεδρος να γίνει ο γραμματέας του κόμματος δηλαδή ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.



Από την κοινοβουλευτική ομάδα απουσιάζουν όπως σας είχε ενημερώσει από το πρωί το Real.gr οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Στην συνεδρίαση που βρίσκονται σε εξέλιξη οι δύο υποψήφιοι Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξαν να καθίσουν μαζί.



Αρκετά μακριά και μόνος του προτίμησε να κάτσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας. 



Τα χαμόγελα των περισσοτέρων στελεχών κατά την άφιξη τους ήταν παγωμένα και η αμηχανία όλων ήταν έκδηλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v