Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αννα Καραμνλή: Το συντομότερο οι εκλογές

Την έντονη δυσαρέσκειά της για το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Καραμανλή κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ.

  • Real.gr
Αννα Καραμνλή: Το συντομότερο οι εκλογές
Την έντονη δυσαρέσκειά της για το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Καραμανλή κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ και  τόνισε ότι οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν το συντομότερο δυνατό εκφράζοντας τις επιφυλάξεις της για την αποτελεσματική διενέργεια από την νέα εταιρεία που θα προκύψει.

Επειδή η Ν.Δ. δεν μπορεί να ανεχτεί δεύτερη αποτυχία , πρότεινε διεξαγωγή εκλογών με προεγγραφές μελών, ή διεξαγωγή εκλογών με την νέα εταιρεία αλλά με εναλλακτική αν πέσει το σύστημα να συνεχιστούν οι εκλογές με δεσμευτικές υπεύθυνες δηλώσεις των μελών ότι δεν θα διπλοψηφίσουν ή διεξαγωγή εκλογών με εκτυπωμένες καταστάσεις από το υπουργείο εσωτερικών.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της η κυρία Καραμανλή επεσήμανε ότι την ενότητα που ευαγγελίζονται οι υποψήφιοι δεν την τήρησαν μέχρι τώρα και έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Είπε ακόμη ότι ήταν από εκείνους που ζήτησαν έκτακτο συνέδριο μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου προκειμένου να αναζητηθούν και να αναλυθούν τα αίτια της μεγάλης ήττας που υπέστη η νέα δημοκρατία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v