Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα "γαλλικά" δεν έχουν θέση στη Ν.Δ.»

Για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ μίλησε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA».

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα γαλλικά δεν έχουν θέση στη Ν.Δ.»
Για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ μίλησε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA».





Real.gr ΚΥΡ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ από realmedialive

Ακολουθούν τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του κ. Μητσοτάκη:

• Δεν είχα καμία ένδειξη ότι υπήρχε κάποιο σαμποτάζ την Κυριακή που μας πέρασε. Βλέπω διοικητική ανικανότητα, όχι δόλο. Όταν προεκλογικά έλεγα ότι πρέπει να δούμε τη Νέα Δημοκρατία διοικητικά από την αρχή σε αυτό αναφερόμουν.

• Μάθαμε από τα λάθη μας και οι εκλογές θα γίνουν σωστά και αδιάβλητα ώστε να αποφύγουμε το φιάσκο που τόσο κακό έκανε στην εικόνα της Νέας Δημοκρατίας.

• Οι εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατό. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι και όλοι ζητάμε συγνώμη από τους Νεοδημοκράτες που προσήλθαν μαζικά να ψηφίσουν.

• Πρέπει να ενθαρρύνουμε μαζική συμμετοχή. Μετά το φιάσκο υπάρχουν διπλάσιοι λόγοι να έρθουν να ψηφίσουν οι πολίτες γιατί η ανάγκη για αλλαγή είναι πιο εμφανής από ποτέ.

• Η διαδικασία εκλογής που έχει ξεκινήσει δεν μπορεί να αλλάξει. Είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε αλλαγή.

• Στις 11 Νοεμβρίου που έστειλα την επιστολή δεν υπήρχε καν υπογεγραμμένη σύμβαση με την εταιρία.

• Το κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, χθες, ήταν θετικό και επιχείρησε να αποφορτίσει την κατάσταση. Προσωπικά πρότεινα να υπάρξει ένας κώδικας δεοντολογίας ώστε να μην υπάρχουν προσωπικές αναφορές διότι ανέβηκαν οι τόνοι και πρέπει να πέσουν. Καλό είναι να αποφεύγουμε τις προσωπικές αναφορές, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

• Ο νέος Πρόεδρος πρέπει να μιλάει καλά αγγλικά για να εκπροσωπεί τη χώρα διεθνώς. Τα "γαλλικά" δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v