Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το δίκτυο μεταφορών των νησιών του Αιγαίου παρουσιάζεται στη Σμύρνη

Παρουσίαση του συγκοινωνιακού δικτύου των νησιών του Αιγαίου, μεταξύ τους και με την υπόλοιπη Ελλάδα, διοργανώνεται στις 8/12 στη Σμύρνη από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο της Σμύρνης.

Το δίκτυο μεταφορών των νησιών του Αιγαίου παρουσιάζεται στη Σμύρνη
Παρουσίαση του συγκοινωνιακού δικτύου των νησιών του Αιγαίου, μεταξύ τους και με την υπόλοιπη Ελλάδα, διοργανώνεται στις 8 Δεκεμβρίου στη Σμύρνη από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο της Σμύρνης.
 
Στόχος να ενημερωθεί το κοινό της τουρκικής μεγαλούπολης και της ευρύτερης περιοχής της, για τις δυνατότητες που έχουν οι Τούρκοι επισκέπτες των ελληνικών νησιών της Περιφέρειας, είτε να επισκεφθούν τα άλλα νησιά, είτε να προχωρήσουν το ταξίδι τους στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα.

Η βασική ιδέα της εκδήλωσης, είναι πως οι Τούρκοι επισκέπτες έχουν ήδη επισκεφθεί αρκετές φορές τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου στα οποία έχουν εύκολη πρόσβαση.

Όμως είτε δεν γνωρίζουν, είτε τους είναι δύσκολο να προγραμματίσουν μόνοι τους ταξίδια που περιλαμβάνουν περισσότερες ημέρες παραμονής στη χώρα μας και επισκέψεις σε περισσότερα από ένα νησιά.
 
Η παρουσίαση έχει ως στόχο να αυξηθούν οι ημέρες παραμονής των Τούρκων επισκεπτών στα νησιά και παράλληλα τα ταξίδια να γίνουν πιο ελκυστικά, προσφέροντας περισσότερες επιλογές και προορισμούς στους επισκέπτες.

Η παρουσίαση θα αφορά τόσο τις ακτοπλοϊκές όσο και τις αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ των νησιών, αλλά και των νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται λίγες μέρες πριν από την έναρξη της διεθνούς τουριστικής έκθεσης της Σμύρνης, προκειμένου να αξιοποιηθεί η μεγάλη προσέλευση τουριστικών πρακτόρων στην πόλη.

Τα οφέλη για τον τουρισμό από την προσδοκόμενη αύξηση της ελκυστικότητας των ταξιδιών στα νησιά του βορείου Αιγαίου, αλλά και την αύξηση των ημερών παραμονής των Τούρκων τουριστών, είναι προφανή.
 
Εξίσου σημαντικά μπορεί να είναι τα οφέλη για τις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες καθώς θα αυξηθεί η πληρότητα των αεροπλάνων και των πλοίων που εκτελούν δρομολόγια από και προς τα νησιά μας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v