Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοίγει τις πύλες της η Ονειρούπολη

Σε λίγες ώρες η Ονειρούπολη ανοίγει τις πύλες της για να υποδεχθεί τον Αη Βασίλη και τους χιλιάδες επισκέπτες της.

  • Real.gr
Ανοίγει τις πύλες της η Ονειρούπολη
Σε λίγες ώρες η Ονειρούπολη ανοίγει τις πύλες της για να υποδεχθεί τον Αη Βασίλη και τους χιλιάδες επισκέπτες της. Τα εκατοντάδες ξωτικά που δούλευαν από το δειλινό μέχρι το ξημέρωμα έκαναν για ακόμα μία φορά εξαιρετική δουλειά και είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά.

Τα ξύλινα σπιτάκια , τα λαμπιόνια, τα παιχνίδια, οι ορχήστρες, τα χορευτικά, οι λιχουδιές, οι παγοτσουλήθρες, περιμένουν το πρόσταγμα του Αη Βασίλη για να ξεκινήσουν να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Δεκάδες δωρεάν δράσεις σε 36 ώρες θα είναι έτοιμες για τους μικρούς φίλους ώστε να διασκεδάσουν, να παίξουν , να αφήσουν την φαντασία τους να συναντήσει το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων σήμερα στις 19.00 ανάβει τα φώτα της για να φωτίσει και να ζεστάνει τις καρδιές των ανθρώπων.

Οι φίλοι της Ονειρούπολης έχουν αρχίσει ήδη να δίνουν τις ευχές τους. Ανάμεσα τους και η Φαίη Σκορδά με τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος θα παρουσιάσει και την έναρξη της βραδιάς.

Επισκεφτείτε το site της Ονειρούπολης στο www.oneiroupoli.gr για να δείτε ποιοι επώνυμοι μοιράζονται μαζί μας τα δικά τους αγαπημένα Χριστούγεννα και δίνουν τις ευχές τους.

Ακολουθήστε στη σελίδα στο facebook για να απολαύσετε τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς που σας περιμένουν…..

Δείτε το μήνυμα της Φαίης Σκορδά:



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v