Με ηλιοφάνεια αρχίζει η εβδομάδα

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα Δευτέρα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

  • Real.gr
Με ηλιοφάνεια αρχίζει η εβδομάδα
Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα Δευτέρα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το βράδυ θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανόν τοπικές ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και το βράδυ στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και στα ηπειρωτικά τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια, βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία τοπικά θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια τοπικά θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Λευκάδα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πιθανόν τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v