Αλλοι 1.370 πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά

Τηλεμαραθώνιο με θεματικό τίτλο «Βοηθήστε τα προσφυγόπουλα», διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

  • Real.gr
Αλλοι 1.370 πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά
Αλλοι 1371 πρόσφυγες αποβιβάστηκαν και το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι του Πειραιά, από το πλοίο «Αριάδνη», που είχαν επιβιβαστεί στη Μυτιλήνη και τη Χίο.

Στο μεταξύ, τηλεμαραθώνιο με θεματικό τίτλο «Βοηθήστε τα προσφυγόπουλα», διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί από την ΕΡΤ και θα ξεκινήσει στις 18:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, με σκοπό να εξασφαλίσει χρήματα για την παροχή ειδών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης και προστασίας των παιδιών και των μητέρων.

Μηνύματα συμπαράστασης θα στείλουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Βουλής, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων.

Στο στούντιο της ΕΡΤ, όπως αναφέρει τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, αναμένεται να βρεθούν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και συγγραφείς.

Σημαντική βοήθεια θα προσφέρουν πολλοί δήμοι της Αττικής και της περιφέρειας με κουμπαράδες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, ενώ πολλά σχολεία - δημόσια και ιδιωτικά - θα δραστηριοποιηθούν και φέτος για το μεγάλο σκοπό.

Συμπλοκές μεταναστών στο κλειστό του τάε κβο ντο

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v