Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Aγκυρα: Θέλουμε να επιλύσουμε με διάλογο την ένταση με Ρωσία

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ δηλώνει ότι ερευνάται το περιστατικό με το ρωσικό αντιτορπιλικό στο Αιγαίο, ενώ τάχθηκε υπέρ της αποκλιμάκωσης της έντασης με τη Μόσχα.

Aγκυρα: Θέλουμε να επιλύσουμε με διάλογο την ένταση με Ρωσία
Η Άγκυρα ερευνά το περιστατικό με το ρωσικό αντιτορπιλικό στο Αιγαίο νωρίτερα και θα εκδώσει μια ανακοίνωση μόλις συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, ο οποίος βρίσκεται στη Ρώμη για να συμμετάσχει στις συνομιλίες για την Λιβύη.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μάλιστα, επανέλαβε την θέση της Άγκυρας ότι επιθυμεί να διευθετήσει τις όποιες δυσκολίες στις σχέσεις της με τη Ρωσία.

«Θέλουμε να επιλύσουμε την ένταση με το διάλογο» τόνισε ο ίδιος, σε δηλώσεις που μετέδωσε το τουρκικό τηλεoπτικό δίκτυο TRT Turk, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο