Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεννηματά: Στο Δήμο Συκεών βρίσκει το ανθρώπινο πρόσωπό της η αυτοδιοίκηση

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία επισκέφθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

  • Real.gr
Γεννηματά: Στο Δήμο Συκεών βρίσκει το ανθρώπινο πρόσωπό της η αυτοδιοίκηση
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία στο δήμο Συκεών επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Νιώθω πραγματικά πολύ συγκινημένη και υπερήφανη που ξαναβρίσκομαι εδώ πέντε χρόνια μετά από τα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία.

Εδώ στο Δήμο Συκεών βρίσκει το ανθρώπινο πρόσωπό της η αυτοδιοίκηση. Εκπροσωπεί την κοινωνική πολιτική στον πρώτο βαθμό», δήλωσε η κα. Γεννηματά.

Και πρόσθεσε: «Ο δήμαρχος δεν είναι μόνο ευαίσθητος, είναι ένας άνθρωπος με άποψη, με σχέδιο, αποτελεσματικός, που δίνει λύσεις στο δήμο του. Και ανοίγει δρόμους για την αυτοδιοίκηση.

Δοκιμάστηκε η αυτοδιοίκηση στα χρόνια της κρίσης και απέδειξε ότι μπορεί να αντέξει, μπορεί να στηρίξει αυτούς που έχουν ανάγκη. Όπως ακριβώς κάνει ο Σίμος Δανιηλίδης στο δήμο Συκεών όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό το κέντρο μπορεί να καταρτίσει, μπορεί να ενσωματώσει κοινωνικά τα παιδιά με αναπηρία και μπορεί να τα βοηθήσει και στην αυτόνομη διαβίωση.

Αυτός είναι ο δρόμος, αυτές είναι οι αρχές μας, αυτές είναι οι αξίες, που υπηρετούμε στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, αυτό είναι το κοινωνικό το ανθρώπινο πρόσωπο της πολιτικής. Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια, στο Σίμο προσωπικά, σε όλο το δημοτικό συμβούλιο, στους εργαζόμενους και στους εθελοντές για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ. Αυτή είναι η Ελλάδα που μας αξίζει».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v