Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Στα δύο ακόμα και για το σύμφωνο συμβίωσης

Αντιπαράθεση μέσω τηλεπαραθύρων μεταξύ των υποψηφίων.

  • Real.gr
ΝΔ: Στα δύο ακόμα και για το σύμφωνο συμβίωσης
Μπορεί ντιμπέιτ να μην έγινε, αλλά οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ συνεχίζεται μέσω τηλεπαραθύρων και των παράλληλων συνεντεύξεων που δίνουν στα τηλεοπτικά κανάλια, αφήνοντας αιχμές ο ένας για τον άλλον.

Ωστόσο, η συνοχή ανάμεσα στους τέσσερις διεκδικητές έχουν διαρραγεί για τα καλά, αφού υπάρχουν διαφωνίες ακόμα και για την στάση που θα κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στην ψηφοφορία για στο σύμφωνο συμβίωσης την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάσσονται υπέρ, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνις Γεωργιάδης διαφωνούν, γι’ αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας και οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν κατά συνείδηση το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Το γεγονός πως ακόμα και το σύμφωνο συμβίωσης δίχασε τους τέσσερις υποψηφίους δείχνει πως δύσκολα θα μπορέσουν να συνυπάρξουν όλοι μαζί την επομένη των εκλογών.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, που υποστηρίζει πως εγγυάται την ενότητα του κόμματος, τονίζει σε συνεντεύξεις πως είναι τιμή του να τον υποστηρίζει ο Κώστας Καραμανλής και εκτιμά πως θα κερδίσει τις εκλογές από τον πρώτο γύρο.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας σήμερα το μεσημέρι θα παρουσιάσει τα πέντε πρώτα βήματα για την συγκρότηση μιας μεγάλης ΝΔ, καθώς και το σύνολο των πολιτικών του προτάσεων για τη χώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει πως η ενότητα της παράταξης είναι διασφαλισμένη και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν θα αμφισβητηθεί από κανέναν.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ήρθε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο πρώτος κατηγορούσε τα στελέχη της ΝΔ που πήγαν στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης και ο δεύτερος του απάντησε σε υψηλούς τόνους μέσα από την εκπομπή του «Αλ τσαντίρι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v