Η Ακαδημαϊκή Αριστεία στη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους δίνει το πρόγραμμα του σχολείου μας μέσα από τους τέσσερις πυλώνες της Αποστολής μας:

  • Real.gr
Η Ακαδημαϊκή Αριστεία στη Νέα Γενιά Ζηρίδη
Στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους δίνει το πρόγραμμα του σχολείου μας μέσα από τους τέσσερις πυλώνες της Αποστολής μας:

• Ακαδημαϊκή Αριστεία
• Bilingual School
• Charisma
• Ψηφιακό Σχολείο

Στόχος της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, είναι να χρησιμοποιηθούν καινοτόμες καλές πρακτικές στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίες να προωθούν την αριστεία και να αναδεικνύουν τα χαρίσματα του κάθε παιδιού, σε μια διαδικασία προσωποποιημένης μάθησης (personalized learning). Κεντρικό ζήτημα είναι το δίπτυχο της ακαδημαϊκής αριστείας και της προσωποποιημένης μάθησης ως έννοιες αλληλοσυμπληρούμενες και αλληλοεξαρτώμενες στην εκπαιδευτική διαδικασία. Το σχολείο σήμερα, θεωρούμε ότι καλείται να συμβάλλει στην ακαδημαϊκή αριστεία, να εφαρμόσει καινοτόμες πρακτικές που αναγνωρίζουν και αναδεικνύουν παράλληλα τις προσωπικές και ιδιαίτερες κλίσεις, ανάγκες και τα χαρίσματα των μαθητών.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναζήτησης των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση, η Νέα Γενιά Ζηρίδη, ενέταξε στο δυναμικό της τον κ. Αντωνίου, προερχόμενο από την Διεύθυνση του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Αθηνών, μέλος του του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και πολλών άλλων δραστηριοτήτων, ο οποίος ως Διευθυντής Σπουδών της Νέας Γενιάς Ζηρίδη πλέον, συμβάλλει στην επίτευξη της Ακαδημαϊκής Αριστείας, με την πολύτιμη και πολύχρονη εμπειρία του και την ακαδημαϊκή του κατάρτιση.

Παράλληλα, η Νέα Γενιά Ζηρίδη σε μία εποχή γεμάτη προκλήσεις, προσέλαβε 18 εκπαιδευτικούς πολλών ειδικοτήτων, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι ήρθαν να ενισχύσουν το υπάρχον εκπαιδευτικό προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης, θέλοντας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στους μαθητές όλων των βαθμίδων. Επιπλέον, ενισχύει το πρόγραμμα υποτροφιών του σχολείου, προσφέροντας ακόμα περισσότερες υποτροφίες, σε αριστούχους μαθητές - αθλητές, καθώς και σε μαθητές που έχουν διακριθεί σε μαθητικούς διαγωνισμούς.

‘’Σκοπός όλων μας είναι η ολοκληρωμένη εκπαίδευση, η ανάπτυξη ολοκληρωμένων
προσωπικοτήτων, η επιτυχία και το κυριότερο, η ευτυχία των παιδιών μας, μέσα από την εκπλήρωση της αποστολής μας: ‘’Στο πιο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον διαπλάθουμε τους ηγέτες του αύριο, τους πολίτες του κόσμου’', δήλωσε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, κ. Κατερίνα Ζηρίδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v