ΝΔ: Τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα στα Ιωάννινα

Προηγείται ο Ευ.Μεϊμαράκης και ακολουθεί ο Κυρ.Μητσοτάκης.

ΝΔ: Τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα στα Ιωάννινα
Αγωνία επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία για τα αποτελέσματα των εκλογών. Περισσότεροι από 400 χιλιάδες Ελληνες πήγαν και ψήφισαν για νέο αρχηγό.Τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα των εκλογών έχουν διαρρεύσει από εκλογικά τμήματα στο Νομό Ιωαννίνων.

Σαφέστατα δεν είναι ενδεικτικά και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να προδικάσουν το τελικό αποτέλεσμα και τους δύο νικητές. Στις 10 Ιανουαρίου, όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει και ο τελικός.Τα αποτελέσματα στα 17 από τα 25 εκλογικά τμήματα είναι τα εξής:

ΒΑΓΕΛΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ 1255 ψήφοι 42,9%
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 801 ψήφοι 27,4%
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ 641 ψήφοι 21,9%
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 228 ψήφοι 7,8%

Τα εκλογικά κέντρα έκλεισαν λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ λόγω της αυξημένης προσέλευσης και όχι στις 7:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Κύριο χαρακτηριστικό από το πρωί ήταν η μεγάλη συμμετοχή και οι ουρές στα εκλογικά τμήματα.Το τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα λίγο μετά τις 7:00 είχε αποτέλεσμα να καθυστερήσει περαιτέρω η διαδικασία, το πρόβλημα όμως αποκαταστάθηκε γρήγορα. Σε εκλογικά κέντρα όμως που υπήρχαν ουρές, η διαδικασία, με απόφαση των οικείων εφορευτικών επιτροπών ολοκληρώθηκε μετά τις 8:00 το βράδυ, και αφού ψήφισαν όλοι.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v