Πρώτος ο Μεϊμαράκης στο βόρειο Αιγαίο

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο βουλευτές της ΝΔ στα νησιά είχαν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πρώτος ο Μεϊμαράκης στο βόρειο Αιγαίο
Πρώτος στις εσωκομματικές εκλογές στο βόρειο Αιγαίο ήρθε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, παρά το γεγονός ότι και οι δύο βουλευτές του κόμματος στα νησιά είχαν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στη Λέσβο, ο Β. Μειμαράκης πήρε 1.132, ο Απ. Τζιτζικώστας 1.017, ο Κυρ. Μητσοτάκης 599, και ο Αδ. Γεωργιάδης 194.

Στη Χίο, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πήρε 880 ψήφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 610, ο Απόστολος Τζιτζικώστας 310 και ο Άδωνις Γεωργιάδης 90.

Τέλος, στη Σάμο, ο Β. Μειμαράκης πήρε 695 ψήφους, ο Κυρ. Μητσοτάκης 332, ο Απ. Τζιτζικώστας 221 και ο Αδ. Γεωργιάδης 132.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v