Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

“Μέρες Παραμυθιού” στον Μύλο των Ξωτικών

Ιστορίες με καλικαντζάρια και άλλα παγανά, με νεράιδες, δράκους και αερικά κουβαλούν και φέρνουν μαζί τους οι "Μέρες Παραμυθιού".

“Μέρες Παραμυθιού” στον Μύλο των Ξωτικών
Ιστορίες με καλικαντζάρια και άλλα παγανά, με νεράιδες, δράκους και αερικά κουβαλούν και φέρνουν μαζί τους οι "Μέρες Παραμυθιού" μέσα στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στο Μύλο των Ξωτικών.

Ανήμερα Χριστούγεννα και για πέντε συνεχόμενες ημέρες, τα απογεύματα, θα ακούγονται στη «Σοφίτα» του Μύλου Ματσόπουλου, από νέους και παλιούς αφηγητές, παραμύθια, ιστορίες για κόσμους μαγικούς , με γίγαντες και νάνους, με δράκους και θεριά, με όμορφες και πεντάμορφες, με ζώα που έχουν ανθρώπινη μιλιά και ήρωες που περπατούν σε άγνωστα μονοπάτια και βρίσκουν τελικά αυτό που αναζητούν.

Ιστορίες, όπως αναφέρει η Οργανωτική Επιτροπή, που έφθασαν ως τις μέρες μας από στόμα σε στόμα. Ιστορίες που έλεγαν οι άνθρωποι σε όλο το κόσμο για να διασκεδάσουν μα και για να ξορκίσουν τους φόβους τους. Ιστορίες που δυναμώνουν την ψυχή και τρέφουν την ελπίδα. Ιστορίες που τις έφτιαχναν άνθρωποι που είχανε το χάρισμα, οι Παραμυθάδες, κάτι μεγάλοι ψευταράδες... που έλεγαν... αλήθειες…

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v