Ποτάμι: Ο Κατρούγκαλος κάνει το «μαύρο-άσπρο»

«Με το θράσος που τον διακρίνει, ευτυχώς που δεν ζήτησε να βγουν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι στον δρόμο για να πανηγυρίσουν», σχολιάζει για τη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Εργασίας το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη.

  • Real.gr
Ποτάμι: Ο Κατρούγκαλος κάνει το «μαύρο-άσπρο»
«Ο κ. Κατρούγκαλος, κατά την προσφιλή τακτική της συντηρητικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εξακολουθεί να κάνει το “μαύρο-άσπρο”», αναφέρει το Ποτάμι, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Εργασίας, για να προσθέσει:

«Για τους νυν συνταξιούχους προσπαθεί να κρύψει τις μειώσεις μετά το 2018. Γι' αυτούς που θα βγουν μελλοντικά στη σύνταξη κρύβει ότι θα πάρουν σημαντικά χαμηλότερες συντάξεις, ακόμη και εκείνοι που είναι συνεπείς και πληρώνουν κανονικά τις ασφαλιστικές εισφορές τους. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες που είναι ειλικρινείς, το κράτος τούς παίρνει πολύ περισσότερα απ' όσα τους μένουν στην τσέπη».

Σύμφωνα με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, «αντί για κίνητρα για εργασία, τους σπρώχνει στη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή. Αντί να μιλήσει με ειλικρίνεια για τα υπαρκτά χρόνια προβλήματα του ασφαλιστικού, ο κ. Κατρούγκαλος επιμένει στην “πολιτικάντικη” παλαιοκομματική συνταγή “δεν μιλάω για τα προβλήματα, άρα δεν υπάρχουν”».

«Με το θράσος που τον διακρίνει, ευτυχώς που δεν ζήτησε να βγουν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι στον δρόμο για να πανηγυρίσουν», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v