Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσιάρας: Με τις επιλογές του νέου προέδρου επιτυγχάνεται η σύνθεση των διαφορετικών απόψεων

Ο προτεινόμενος για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στον realfm 97.8 για την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  • Real.gr
Τσιάρας: Με τις επιλογές του νέου προέδρου επιτυγχάνεται η σύνθεση των διαφορετικών απόψεων
Ο προτεινόμενος για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τσιάρας μίλησε στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οπως ανέφερε, «το πρώτο βήμα έχει γίνει, ουσιαστικά. Μέσα από τις κατ΄αρχην επιλογές του νέου προέδρου φαίνεται ότι επιχειρείται και επιτυγχάνεται, θα τολμήσω να πω, η σύνθεση των διαφορετικών απόψεων.

Το αν οι τόσο διαφορετικές απόψεις μπορεί κάποια στιγμή να βρουν κοινό τόπο και να υπάρξει τόπος συνεννόησης συγκεκριμένος μπορεί να απαντηθεί από το γεγονός ότι, πλέον, όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά ότι αν δεν θα υπάρξει μία συστράτευση απέναντι σε αυτό που συμβαίνει σήμερα γενικότερα και στην ελληνική πολιτική σκηνή και την ελληνική κοινωνία, προφανώς οι πιθανότητες να το ανατρέψουμε ή να το αλλάξουμε θα είναι πάρα πολύ μικρές.

Θέλω να πω με απλά λόγια ότι η κοινή λογική είναι αυτή που πλέον πρέπει και μπορεί να επικρατήσει στις πολιτικές επιλογές και η αναζήτηση της κοινής λογικής είναι ο απόλυτος τόπος συνεννόησης και σύνθεσης απόψεων»,

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v