Νέες διαβουλεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Στη Βιέννη μεταβαίνει ο Αμερικανός υπ. Εξωτερικών Τζον Κέρι για να συναντηθεί με τους ομολόγους του της ΕΕ και του Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

Νέες διαβουλεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι μεταβαίνει το Σάββατο στη Βιέννη για να συναντηθεί με τους ομολόγους του της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ιράν, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη εφαρμογή της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

Ο Κέρι, που βρίσκεται στο Λονδίνο, αναμένεται στην πρωτεύουσα της Αυστρίας για «διαβουλεύσεις» με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι και του υπουργού Εξωτερικού του Ιράν Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αμερικανικής διπλωματίας, Μαρκ Τόνερ.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v