Λασίθι: Τρεις συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης

Τρεις συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

  • Real.gr
Λασίθι: Τρεις συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης
Συνελήφθησαν την Παρασκευή στο Λασίθι, από αστυνομικούς του Τμήματος Σητείας και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, δύο Έλληνες 26 και 29 ετών και μια 55χρονη Ελληνίδα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι όπου διέμεναν οι τρεις τους, διαπιστώθηκε ότι εντός ειδικά διαμορφωμένου χώρου ήταν εγκατεστημένος εξοπλισμός καλλιέργειας φυτών κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας, όπου και καλλιεργούνταν δενδρύλλια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας (αυτοσχέδιος νάιλον θάλαμος, λαμπτήρες, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτης, θερμόμετρο, ενισχυτές ηλεκτρικού ρεύματος, ποσότητα χημικών λιπασμάτων), 13 δενδρύλλια υδροπονικής κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, αλλά και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούντο απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Πηγή: cretalive.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v