Οι «στρατηγοί» των μπλόκων

Στο «τιμόνι» των αγροτικών κινητοποιήσεων νέοι αγρότες, πτυχιούχοι, γυναίκες, αλλά και έμπειροι αγροτοσυνδικαλιστές. Με 15.000 τρακτέρ απειλούν να κόψουν την Ελλάδα στα δύο. Διαβάστε το ρεπορτάζ της Realnews.

  • Real.gr
Οι «στρατηγοί» των μπλόκων
Με «στρατηγούς», κυρίως αγρότες από τη νέα γενιά, πτυχιούχους, γυναίκες αλλά και έμπειρους αγροτοσυνδικαλιστές, η… επανάσταση των τρακτέρ εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα από τον Έβρο έως την Κρήτη.

Πάνω από 15.000 τρακτέρ είναι παρατεταγμένα, κυρίως στο εθνικό οδικό δίκτυο, με τους διαδηλωτές να απειλούν ότι θα κόψουν την Ελλάδα στα δύο ή στα τρία, αν δεν αποσυρθούν οι κυβερνητικές προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, που οι ίδιοι οι αγρότες θεωρούν ότι οδηγούν σε «δήμευση» των εισοδημάτων τους και ζητούν διάλογο μόνο με τον πρωθυπουργό.

Ολόκληρη η ελληνική ύπαιθρος απεικονίζεται στα μπλόκα των αγροτών, τα οποία ξεπερνούν πλέον τα 15.000 τρακτέρ, με το «νέο αίμα» να έχει αναλάβει σε πολλές περιπτώσεις τα ηνία από τους παλαιούς συνδικαλιστές...

Ωστόσο, κοινό αίτημα όλων παραμένει «πρώτα η απόσυρση του φορολογικού και ασφαλιστικού νομοσχεδίου και μετά συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ της Realnews


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v