Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσή Αυγή: Εθνικά επιζήμιοι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Επίθεση από την Ολομέλεια της Βουλής εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην ΝΔ για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

  • Real.gr
Χρυσή Αυγή: Εθνικά επιζήμιοι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Επίθεση από την Ολομέλεια της Βουλής εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην ΝΔ για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που πρόκειται να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση.

Ο κ. Μιχαλολιάκος άνοιξε την ομιλία του αναφερόμενος στον αποκλεισμό των Ελλήνων Εθνικιστών από την κυβέρνηση, για την οποία οι 400 χιλιάδες Έλληνες που στήριξαν την Χρυσή Αυγή είναι "φαντάσματα".

Σημείωσε πως η πολυδιαφημισμένη "μονομαχία" μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι παρά μια γενική και αόριστη, άνευ ουσίας, συζήτηση.

«Όλα αυτά τα ζητήματα είχαν τεθεί στις 14 Αυγούστου, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι ψήφισαν από κοινού το τρίτο μνημόνιο. Γιατί δεν πάει ο κ. Μητσοτάκης στα μπλόκα; Μήπως επειδή ψήφισε κι αυτός τον Αύγουστο τα επαχθή μνημονιακά μέτρα;», αναρωτήθηκε.

«Οι Έλληνες αγρότες είναι η ψυχή του Έθνους και αυτοί που θα πληγούν ανεπανόρθωτα από το μνημόνιο και την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Θα δώσουν λόγο αυτοί που λεηλάτησαν τα ασφαλιστικά Ταμεία; Γιατί δεν γίνεται ανακεφαλοποίηση των Ταμείων όπως έγινε και με τις τράπεζες; Τα ασφαλιστικά Ταμεία δέχτηκαν δύο μεγάλα χτυπήματα στο παρελθόν: Ένα με το Χρηματιστήριο επί Σημίτη και το δεύτερο με το PSI», τόνισε.

«Ο πρωθυπουργός ζητάει από τα κόμματα προτάσεις για το ασφαλιστικό. Σαν τα "Ζάππεια" του Σαμαρά ή το "πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης" του Τσίπρα;». διερωτήθηκε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Κλείνοντας, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής θύμισε πως το κοινωνικό κράτος με το ΙΚΑ, την καθιέρωση του 8ωρου, της αργίας της Κυριακής, της δεκαπενθήμερης αδείας, της απαγόρευσης εργασίας των ανηλίκων εγκαθίδρυσε ο "φασίστας" Ιωάννης Μεταξάς.

«Κάποια χρόνια αργότερα ένας άλλος "φασίστας" χάρισε τα αγροτικά χρέη.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο επιζήμια όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Η Ελλάδα πεθαίνει! Να φύγουν για να σωθεί η Πατρίδα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v