Κλειστή για ένα 6ωρο η έξοδος της Αττικής οδού προς Πειραιά

Από τα μεσάνυκτα απόψε έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου.

Κλειστή για ένα 6ωρο η έξοδος της Αττικής οδού προς Πειραιά
Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού στον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8), στην κατεύθυνση από Αεροδρόμιο προς Πειραιά.

Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Πειραιά ερχόμενοι από την κατεύθυνση του Αεροδρομίου, θα εξέρχονται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στην κατεύθυνση προς Λαμία και στην αμέσως επόμενη έξοδο της Εθνικής Οδού (έξοδος προς «Πάρνηθα» στη Λ. Τατοΐου) θα κάνουν αναστροφή και θα επανεισέρχονται στην Εθνική Οδό προς Πειραιά.

Προς διευκόλυνση των οδηγών, οι Αττικές Διαδρομές θα εγκαταστήσουν κατευθυντήρια σήμανση στην παράκαμψη. Επιπλέον οι οδηγοί θα μπορούν να πληροφορούνται σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, το 1024.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v