Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στ. Θεοδωράκης: Το κουαρτέτο πιέζει γιατί έχει απέναντί του μια ανίκανη κυβέρνηση

Οι δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, το ασφαλιστικό και το προσφυγικό.

  • Real.gr
Στ. Θεοδωράκης: Το κουαρτέτο πιέζει γιατί έχει απέναντί του μια ανίκανη κυβέρνηση
«Το κουαρτέτο έχει ένα πλάνο για τη χώρα το οποίο δεν είναι πάντα σωστό. Βρίσκουν όμως ευκαιρία και πιέζουν γιατί έχουν απέναντί τους μια ανίκανη κυβέρνηση, η οποία αδυνατεί να επανεκκινήσει την οικονομία» σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» μιλώντας για τη νέα διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού απαντώντας σε ερώτηση για το μεταναστευτικό - προσφυγικό θέμα ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: «Άκουσα τις αμήχανες δηλώσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος δεν είπε όλη την αλήθεια. Το θέμα δεν είναι μόνο να αποτρέψουμε τους πνιγμούς όπως είπε. Βεβαίως να αποτρέψουμε τους πνιγμούς αλλά να αποτρέψουμε και το να μετατραπεί η Ελλάδα σε φυλακή της Ευρώπης για εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες».

Σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό που έχει οδηγήσει σε κινητοποιήσεις όλων των επαγγελματικών κλάδων, από τους αγρότες μέχρι τους ελεύθερους επαγγελματίες ανέφερε: «Μέχρι σήμερα οι αγαπημένοι των κυβερνήσεων έπαιρναν μεγάλες συντάξεις πληρώνοντας μικρές εισφορές και κάποιοι έπαιρναν μικρές συντάξεις ενώ έδιναν μεγάλες εισφορές. Αυτός είναι ο δρόμος που ακολούθησε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και που τώρα ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ πατάει στις ράγες του παλιού και γι’ αυτό έχει ξεσηκώσει όλη την κοινωνία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v