Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαξίμου: «(Μικρο)βελτιώσεις αφού προσέλθετε στο διάλογο»

Το μήνυμα του πρωθυπουργού στους αγρότες από το σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο. Επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη. Το βράδυ της Πέμπτης ψηφίζεται στη Βουλή ο νόμος για τις τηλεοπτικές συχνότητες, την άλλη εβδομάδα ο διαγωνισμός από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

  • Real.gr
Μαξίμου: «(Μικρο)βελτιώσεις αφού προσέλθετε στο διάλογο»
Πολλαπλά μηνύματα αναμένεται να αποστείλει από τη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ εντείνονται οι πιέσεις προς την κυβέρνηση τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό της χώρας.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις συζητήσεις που έγιναν σε μεγάλη σύσκεψη το μεσημέρι χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, αναμένεται να απευθύνει πρόταση διαλόγου στους αγρότες. «Μπορεί να υπάρξουν βελτιώσεις, εφόσον όμως προσέλθετε στο διάλογο» αναμένεται να τονίσει, μεταξύ άλλων.

Ήδη, μάλιστα, οι αρμόδιοι υπουργοί έχουν επεξεργαστεί συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες, πάντως, δείχνουν να απέχουν αρκετά από τις προτάσεις των αγροτών.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη συνέντευξη Καμμένου στη Realnews, απορρίπτοντας τα σενάρια της πρόωρης κάλπης, της οικουμενικής και της πολιτικής αστάθειας, ενώ θα επιμείνει στη γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης και στις διαβεβαιώσεις ότι η χώρα θα είναι έτοιμη στις υποσχέσεις της για το προσφυγικό.

Το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται, πάντως, να ανησυχεί ιδιαίτερα η συμφωνία Μέρκελ-Νταβούτογλου για το ρόλο του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και το ενδεχόμενο κλεισίματος των συνόρων με τη FYROM.

Εκρηκτικό κλίμα αναμένεται να δημιουργήσει και η απόφαση της κυβέρνησης να ψηφίσει η Βουλή το βράδυ της Πέμπτης το νόμο για τις τηλεοπτικές συχνότητες-οι άδειες θα είναι 4, όπως προανήγγειλε χθες ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης-προκειμένου την άλλη εβδομάδα να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v