Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μητσοτάκης: Να μην κατέβουν τα τρακτέρ στην Αθήνα

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει διαμηνύσει πως είναι αντίθετος με ακραίες μορφές κινητοποιήσεων. Συνάντηση με Καμίνη για το μεταναστευτικό.

  • Real.gr
Μητσοτάκης: Να μην κατέβουν τα τρακτέρ στην Αθήνα
Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από την κυβέρνηση να αποσύρει το ασφαλιστικό και να ξεκινήσει ο διάλογος από μηδενική βάση, κάτι που είναι το βασικό αίτημα των αγροτών, αλλά από την άλλη τάχθηκε κατά της καθόδου των τρακτέρ στην Αθήνα. Το μήνυμα αυτό το έχει στείλει η Συγγρού σε όλους τους «γαλάζιους» αγροτοσυνδικαλιστές και σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει αποδεκτό.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση βλέποντας ότι έχει παραλύσει η οικονομία με τα μπλόκα στα σύνορα και στις εθνικές οδούς και την κυβέρνηση να εμμένει σε ένα σχέδιο με το οποίο διαφωνούν και οι δανειστές κάλεσαν το Μαξίμου να το πάρει πίσω προκειμένου να εκτονωθεί άμεσα η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

«Η Κυβέρνηση με την πολιτική της έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο πολιτικό αδιέξοδο. Έχει απέναντι της την καθολική αντίδραση της κοινωνίας. Μεταρρυθμίσεις χωρίς έστω μια ελάχιστη βάση συζήτησης και αποδοχής, με όλη την κοινωνία απέναντι δεν μπορούν να γίνουν» σημείωναν χαρακτηριστικά συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παράλληλα η ΝΔ καλεί την κυβέρνηση να αξιοποιήσει τις προτάσεις που παρουσίασε στην Βουλή ο πρόεδρος του κόμματος, εκ των οποίων καμία δεν υιοθέτησε ο πρωθυπουργός και ο αρμόδιος υπουργός.

Συνάντηση με Καμίνη - Στις Βρυξέλλες ο Κικίλιας

Στις 12:30 το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αθηναίων με κύριο θέμα συζήτησης το μεταναστευτικό. Παράλληλα ο αρμόδιος συντονιστής Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται ήδη στις Βρυξέλλες και έχει συναντήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στο καυτό αυτό ζήτημα αλλά και το κλίμα που επικρατεί για την χώρα μας.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν κρύβει την ανησυχία του μετά και την παραδοχή του Γ. Μουζάλα στον ενικό, ότι ακόμα και αν γίνουν τα hotspot είναι πολύ πιθανό ακόμα και να κλείσουν τα σύνορα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να θέσει το ζήτημα στην σύνοδο του ΕΛΚ όπου θα τονίσει τις δεσμεύσεις που ακόμα δεν έχουν υλοποιήσει οι Βρυξέλλες.

Στο Μοσχάτο μετακομίζει η ΝΔ

Η ΝΔ μετακομίζει από τη Συγγρού στην Πειραιώς. Οι υπογραφές για το νέο κτίριο όπου θα στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπεσαν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:

«Σήμερα υπογράψαμε και η ΝΔ σύντομα θα μετακομίσει σε νέο κτίριο! Είναι το πρώτο βήμα για την οικονομική εξυγίανση και τη μείωση λειτουργικών δαπανών που οφείλουμε να κάνουμε.»

Τα νέα γραφεία της ΝΔ θα είναι στην οδό Πειραιώς 62 και η μετακόμιση υπολογίζεται να γίνει μετά το Πάσχα αφού προηγηθούν απαραίτητες εργασίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v