Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πένθος και θλίψη για τον Παντελίδη

Σε βαρύ πένθος ο καλλιτεχνικός κόσμος. Θλίψη για εκατομμύρια φίλους και θαυμαστές του τραγουδιστή. Απαρηγόρητη η μητέρα του. Έρευνα της Τροχαίας για τα αίτια του δυστυχήματος. (VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

  • Real.gr
Πένθος και θλίψη για τον Παντελίδη
Απέραντη είναι η θλίψη και ο πόνος στην οικογένεια αλλά και σε εκατομμύρια φίλους και θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη από τον πρόωρο χαμό του σε τροχαίο δυστύχημα χθες το πρωί.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί και ο καλλιτεχνικός κόσμος αφού ο τραγουδιστής ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός στους συναδέλφους του.

Απαρηγόρητη η μητέρα του

Αβάσταχτος είναι ο πόνος της μητέρας του 32χρονου η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και η μοναδική γυναίκα που είχε την ξεχωριστή θέση στη ζωή του. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».



Υπερβολική ταχύτητα η αιτία ;

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Τροχαίας η πιθανή αιτία του δυστυχήματος είναι η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο. Ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα καθώς δεν υπάρχουν στην άσφαλτο σημάδια φρεναρίσματος. Ο νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Πέμπτης στις 08:20 οδηγώντας το τζιπ του στη γέφυρα που συνδέει το πάρκινγκ του παλιού ανατολικού αεροδρομίου στη συμβολή της Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου στο Ελληνικό.

Το τζιπ μάρκας Mercedes που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες αλλά και στα κάγκελα που υπάρχουν στο σημείο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο γνωστός τραγουδιστής. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη δυο γυναίκες, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι τρεις άνθρωποι.

Στην οδό Ιασωνίδου, υπάρχει κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν χαλασμένη και δεν έχει καταγράψει το συμβάν. Οι αστυνομικοί περιμένουν να λάβουν τις καταθέσεις των δύο γυναικών τραυματιών προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς συνέβη. Επίσης φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν και σε ποιο βαθμό ο Παντελίδης είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Η οικογένεια Παντελίδη διόρισε πραγματογνώμονα

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη διόρισε δικό της πραγματογνώμονα για να διερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του άτυχου τραγουδιστή.

«Θα δω το αυτοκίνητο, θα το ελέγξω, θα ελεγχθεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου και από εκεί και πέρα θα βγουν τα συμπεράσματα, τίποτα άλλο... Ο εγκέφαλος θα δώσει όλα τα στοιχεία, τις τελευταίες κινήσεις του αυτοκινήτου...» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο πραγματογνώμονας.

Το σημείο της τραγωδίας



Καρράς: «Έχασα το παιδί μου, έχασα τον γιο μου»

Συγκλονισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη είναι ο Βασίλης Καρράς όπως μετέδωσε το Star. «Αφήστε με- Αφήστε με. Έφυγε το παιδί μου. Έφυγε ο γιος μου» είπε σπαράζοντας ο μεγάλος τραγουδιστής ο οποίος υπήρξε και μέντορας του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Στα μαύρα Ρέμος-Βανδή για τον Παντελίδη: Τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή

Από τους πρώτους ανθρώπους σύμφωνα με το Star που έσπευσαν στο Ασκληπιείο Βούλας (εκεί που βρισκόταν η σορός του Παντελίδη) ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έκλαιγε μπαίνοντας από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου ώστε να μην τον δουν. «Δεν βγαίνουν λέξεις από το στόμα μόνο ΣΙΩΠΗ…»

Η Δέσποινα Βανδή από την άλλη (με την οποία ο τραγουδιστής σήμερα θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο), «μαύρισε» τον εικόνα εξωφύλου της στο Facebook.



Με ένα συγκλονιστικό κείμενο στο facebook αποχαιρέτισε τον συνάδελφό του αλλά και τον καλό φίλο του Παντελή Παντελίδη, ο Stan.



Έτσι αποχαιρέτησαν τον Παντελίδη οι θαυμαστές του στο facebook

Απέραντη θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, με αποτέλεσμα να αναρτηθεί μία πένθιμη κορδέλα στο facebook.






Κλειστά σήμερα και αύριο πολλά νυχτερινά κέντρα

Να σημειωθεί ότι αρκετά νυχτερινά μαγαζιά αναμένεται να παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις από τους ιδιοκτήτες τους.

Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία, και μέχρι πριν μερικά χρόνια, πριν δηλαδή τον γνωρίσουμε όλοι μέσω του τραγουδιού, εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού. Αποφάσισε, όμως, να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής. Ακόμα διατηρούσε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.

Αυτοδίδακτος στη μουσική, έκανε θραύση με το που βγήκε το 2012, με το δίσκο του «Αλκοολικές οι νύχτες» που έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ τραγούδια όπως τα «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων.

Βίντεο: Λίγα λεπτά μετά την τραγωδία με τον Π. Παντελίδη

Βίντεο ντοκουμέντο από τον απεγκλωβισμό του Παντελίδη και των συνεπιβατών του

Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας όπου έχασε τη ζωή του ο Π. Παντελίδης

Συγκλονισμένοι Πλούταρχος-Καρράς για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Παντελίδη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v