Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θρήνος χωρίς τέλος για Παντελίδη – Το συγκλονιστικό «αντίο» του Ρέμου

Ηταν όλοι εκεί. Οσοι τον αγάπησαν, όσοι τον γνώρισαν, όσοι ένιωσαν στην ψυχή τους το «άγγιγμα» από τους στίχους των τραγουδιών του Παντελή Παντελίδη (VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

  • Real.gr
Θρήνος χωρίς τέλος για Παντελίδη – Το συγκλονιστικό «αντίο» του Ρέμου
Ηταν όλοι εκεί. Στην αρχή «πλημμύρισαν» τους δρόμους από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στη Νέα Ιωνία, μέχρι το Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

Στη συνέχεια, έγιναν μια «αγκαλιά» για να πουν το «τελευταίο αντίο» στο δικό τους παιδί, τον Παντελή Παντελίδη, το μεσημέρι του Σαββάτου.



Η ασφάλτινη διαδρομή γέμισε λουλούδια, όπως όλα εκείνα τα βράδια που τους κρατούσε συντροφιά με την ερμηνεία του πάνω στην πίστα και το ζεστό χειροκρότημα των χιλιάδων θαυμαστών του ήταν παρατεταμένο.

Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς και τα αδέλφια του. «Αστέρι μου, αετέ μου, φεγγάρι μου», έλεγε, απαρηγόρητη, η μητέρα του.



Το θρήνο και τον σπαραγμό για τον απροσδόκητο χαμό του 33χρονου καλλιτέχνη κάλυπταν τα τραγούδια του Παντελή που έπαιζαν τα μέλη της ορχήστρας του.

Στο «ύστατο χαίρε» έδωσαν το «παρών» δεκάδες συνάδελφοι του. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Ρέμος, η Άντζελα Δημητρίου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Βασίλης Καρράς, η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου.



Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ρέμου

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram αποχαιρέτησε τον Παντελή, τον φίλο και μικρό αδελφό όπως έγραψε στο μήνυμά του, ο Αντώνης Ρέμος.

Το μήνυμα του καλλιτέχνη συγκλονίζει:

«Παντελή μου, καλέ μου φίλε, μικρέ μου αδερφέ. Τελικά την έκανες την πρεμιέρα σου. Όχι όμως απλά σαν το παιδί που έπαιζε τα τραγούδια του στο YouTube αλλά σαν ένα μεγάλο φαινόμενο...

Τελικά είχες δίκιο, είσαι μεγάλο αστέρι. Και σαν μεγάλο αστέρι, αποφάσισες ότι η θέση σου είναι εκεί ψηλά μαζί με τα αλλά αστέρια. Και όπως σε κοίταζα και προσπαθούσα να σε υπερασπίζομαι και να είμαι στο πλάι σου στις χαρές σου και στις στεναχώριες σου, τώρα ήρθε η σειρά σου να μας προσεχείς και να μη μας ξεχνάς από εκεί που θα ‘σαι... Καλή σου ώρα ρε μπαγάσα βιαστικέ. Ολα τα φιλαράκια σου από δω. Δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ !!!R.I.P».



«Ύστατο χαίρε» στον Παντελίδη με τα τραγούδια του

Έμειναν με τον Παντελίδη έως το τέλος

Το συγκλονιστικό «αντίο» του Ρέμου στον Παντελίδη

Λαοθάλασσα συνοδεύει τον Παντελή Παντελίδη στην τελευταία του κατοικία

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Παντελίδη - Συντετριμμένοι Ρέμος, Καρράς

Ραγίζουν καρδιές στη Ν. Ιωνία-Tο «τελευταίο αντίο» στον Παντελή

Το μήνυμα του Βασίλη Καρρά στο στεφάνι για τον Παντελίδη

Ο Χριστοδουλόπουλος για τον Παντελίδη: Ήρθε με μια κιθάρα και αναστάτωσε την Ελλάδα

Η αγαπημένη του ορχήστρα συνόδευσε τον Παντελίδη στην τελευταία του κατοικία

Λεμπιδάκης: Θέλω να αποχαιρετήσω τον αδελφό μου όπως του αξίζει

Ράγισε καρδιές η μαντινάδα του Ζωϊδάκη για τον Παντελίδη

Συγκλονίζουν τα μηνύματα του κόσμου στο «τελευταίο αντίο» για τον Παντελίδη

Το τελευταίο αντίο στον Παντελίδη




ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v