Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συγκινεί ο Αργυρός για τον Παντελίδη

Συντετριμμένος είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την ώρα που έμαθε ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκινεί ο Αργυρός για τον Παντελίδη
?Συντετριμμένος είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την ώρα που έμαθε ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο νεαρός τραγουδιστής  ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Ασκληπιείο Βούλας όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση.

Μια μέρα μετά την κηδεία του Παντελή Παντελίδη, ο νεαρός τραγουδιστής ανέβασε μέσω Facebook μια παλιά του φωτογραφία αγκαλιά με τον Παντελή, συνοδεύοντάς τη με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Τελικά φίλε μου ήρθες για να δώσεις διδάγματα... που ο καθένας μας θα τα εκλάβει με το τρόπο του... "τραγούδα να σε ακούω" μου είχες πεί ,γιατί αυτό ήθελες απο όλο το κόσμο... να μας ακούς να τραγουδάμε και μας κατάφερες όλους... τα τραγουδια σου, η εμπνευσή σου και η περηφάνεια σου θα μείνουν στη μνήμη όλων μας... θα σε τραγουδάμε και θα σε ακούω να μας λες "και παμεεε"... καλό παράδεισο φίλε μου…».

 

Τελικά φίλε μου ήρθες για να δώσεις διδάγματα.. που ο καθένας μας θα τα εκλάβει με το τρόπο του.."τραγούδα να σε ακούω" ...

Δημοσιεύτηκε από KONSTANTINOS ARGIROS στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016


ΠΗΓΗ: star.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v