Το συγκινητικό αντίο της Δ. Βανδή, του Γ. Πλούταρχου και της Π. Ζήνα για τον Παντελίδη

Με το δικό τους τρόπο αποχαιρέτησαν, τον Παντελή Παντελίδη γνωστοί καλλιτέχνες που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.(VIDEO)

  • Real.gr
Το συγκινητικό αντίο της Δ. Βανδή, του Γ. Πλούταρχου και της Π. Ζήνα για τον Παντελίδη
Με το δικό τους τρόπο αποχαιρέτησαν, τον Παντελή Παντελίδη γνωστοί καλλιτέχνες που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Η Δέσποινα Βανδή, η Πέγκυ Ζήνα, και ο Γιάννης Πλούταρχος, αποχαιρέτησαν τον Παντελή ερμηνεύοντας ο καθένας επί σκηνής τραγούδια του αδικοχαμένου τραγουδίστη.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τον φίλο και συνεργάτη της, με τον οποίο θα έκαναν πρεμιέρα μία ημέρα μετά το δυστύχημα σε συναυλία της στη Βουλγαρία : «Όλοι ξέρετε για τον ξαφνικό θάνατο ενός μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή, καλού ανθρώπου και φίλου. Τις τελευταίες μέρες πονάω πολύ λόγω της απώλειάς του αλλά πραγματικά χαίρομαι που είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μείνετε ικανοποιημένοι» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η Πέγκυ Ζήνα στην Δράμα αποχαιρέτησε τον Παντελή, τραγουδώντας το «Είχα κάποτε μια αγάπη». "Θέλω να πω ένα πολύ ωραίο τραγούδι, να στείλουμε μια μεγάλη αγκαλιά, πολύ αγάπη στον άνθρωπο που το έγραψε, το τραγούδησε και που σήμερα ταξίδεψε" δήλωσε η τραγουδίστρια για τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη πριν την έναρξη της συναυλίας της.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ερμήνευσε το «Είχα κάποτε μια αγάπη» σε συναυλία του στην Φρανκφούρτη, έχοντας υψωμένο το χέρι του στον ουρανό.

Δείτε το βίντεο:


Real.gr ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v