Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος: Έχουμε μία κοινή εθνική γραμμή στο προσφυγικό

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα με μία κοινή εθνική γραμμή, είπε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Καμμένος: Έχουμε μία κοινή εθνική γραμμή στο προσφυγικό
Σε μία κοινή ανακοίνωση που θα βγει σε λίγο από την προεδρία, που συνυπογράφουν πέρα από τα κόμματα της κυβέρνησης η ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ και δεν υπογράφουν το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων κατέληξαν οιι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα με μία κοινή εθνική γραμμή. Μία κοινή γραμμή στα ελάχιστα εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό. Έρχεται στις Βρυξέλλες ζητώντας να εφαρμοστούν οι διεθνείς συμφωνίες. Η συμφωνία του ΝΑΤΟ, η συμφωνία για την επιστροφή στην Τουρκία εκείνων που ξεκινούν από τα παράλια της για την Ελλάδα και την Ε.Ε., η δημιουργία της ευρωπαϊκής ακτοφυλακής και με απόλυτο σεβασμό στις ανθρωπιστικές αρχές στις διεθνείς συμβάσεις να φτάσουμε πλέον σε μία ευρωπαϊκή λύση του προσφυγικού».

Ο υπουργός Άμυνας ευχαρίστησε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για τα εύσημα που έδωσαν στις ένοπλες δυνάμεις, το λιμενικό.


Real.gr ΚΑΜΜΕΝΟΣ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v