Ο Κουρουμπλής για την αποκάλυψη της Realnews για τον Χριστοφοράκο: «Μνήσθητί μου, Κύριε»

Τι είπε στον realfm 97.8 ο υπουργός Εσωτερικών για το σχέδιο της Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Real.gr.

  • Real.gr
Ο Κουρουμπλής για την αποκάλυψη της Realnews για τον Χριστοφοράκο: «Μνήσθητί μου, Κύριε»
«Μνήσθητί μου, Κύριε», ήταν το σχόλιο του Παναγιώτη Κουρουμπλή στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews, υπό τον τίτλο «Βγάζουν λάδι τον Χριστοφοράκο», σύμφωνα με το οποίο ο εισαγγελέας ζητεί να αρθούν τα 2 από τα 3 εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούν για τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens.

Με αφορμή το σχέδιο της Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Real.gr, ο υπουργός Εσωτερικών ρωτήθηκε αν η ελληνική πλευρά θα συμφωνήσει στο οριστικό κλείσιμο των δυτικών συνόρων της χώρας.

«Ειλικρινά με ανησυχεί, θα είναι μια απόφαση που θα δικαιώσει τις αφυπνιζόμενες σοβινιστικές και εθνικιστικές απόψεις στην Ευρώπη. Αν η Ευρώπη υποκύψει σε αυτή τη λογική, το κέρδος της από αυτήν την ιστορία, θα είναι αυτό. Με ανησυχεί, όχι μόνο σαν πολίτη στην Ελλάδα και λέω ότι μέσα στην κοσμοχαλασιά που δημιούργησε η παγκοσμιοποίηση, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια προστατεύονταν μέσα σε αυτό το πλαίσιο του ευρωπαϊκού εγχειρήματος» είπε ο ίδιος και ανέφερε:

«Δεν μπορεί να συμφωνήσει η Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσει να αυτοκαταδικαστεί στη λογική αυτή».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v