Καμμένος: Ο Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας

Αυτό το οποίο είπε χθες ο κ. Μουζάλας αποτελεί τεράστια εθνική ζημιά και δεν είναι ανεκτό, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Συγκαλεί για την Πέμπτη την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Καμμένος: Ο Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας
Αμετακίνητος στη θέση του να παραιτηθεί ο Γιάννης Μουζάλας για την αναφορά του στην ΠΓΔΜ με τον όρο "Μακεδονία", παραμένει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος.

«Αυτό το οποίο είπε χθες ο κ. Μουζάλας αποτελεί τεράστια εθνική ζημιά και δεν είναι ανεκτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Σημείωσε με νόημα ότι «ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας από τη μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας πρόσθεσε ότι ο κ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί και ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν γκάφες και όταν γίνονται πληρώνονται. «Δεν μπορεί η κυβέρνηση να πηγαίνει στη Σύνοδο και να έχουμε τέτοιες δηλώσεις που είναι επιζήμιες», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής έχει μιλήσει λανθασμένα στο παρελθόν και για 150.000 πρόσφυγες που θα φτάσουν στην Ελλάδα και για ενσωμάτωσή τους στον πληθυσμό της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v