Βορίδης: Μακάρι η κυβέρνηση να πέσει αύριο το πρωί

«Η ΝΔ», είπε στον realfm 97.8 ο βουλευτής του κόμματος, «είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς, αλλά από την ευθύνη των βουλευτών που στηρίζουν αυτήν την κυβέρνηση».

  • Real.gr
Βορίδης: Μακάρι η κυβέρνηση να πέσει αύριο το πρωί
Μιλώντας στον realfm 97.8 και την Κάτια Μακρή, ο Μάκης Βορίδης εξέφρασε την ευχή της Νέας Δημοκρατίας να πέσει «η κυβέρνηση Τσίπρα αύριο το πρωί».

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Η θέση της ΝΔ είναι κρυστάλλινη. Μακάρι η κυβέρνηση Τσίπρα να πέσει αύριο το πρωί. Μπορεί να πέσει αύριο το πρωί και να φύγουν; Ευχής έργον», είπε ο συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Τάξης και Δικαιοσύνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το να ζητήσουμε ή να μη ζητήσουμε εκλογές δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, γιατί δεν έχουμε την ικανότητα να τις προκαλέσουμε», ανέφερε ο πρώην υπουργός.

«Η Νέα Δημοκρατία», είπε ο βουλευτής του κόμματος, «είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς, αλλά από την ευθύνη των βουλευτών που στηρίζουν αυτήν την κυβέρνηση».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v