Μια συναυλία για καλό σκοπό

Εκδήλωση αυτή την Πέμπτη για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

  • Real.gr
Μια συναυλία για καλό σκοπό
 Πρέσβεις και μέλη του διπλωματικού σώματος από 13 χώρες θα δώσουν μαζί με διακεκριμένους λυρικούς καλλιτέχνες μια διαφορετική συναυλία αυτή την Πέμπτη (17/3), για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Πρόκειται για το φιλανθρωπικό μουσικό θεσμό «Ambassadors in Concert in Athens» που δημιουργήθηκε στη Βιέννη πριν από 12 χρόνια και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2014.

Θα πάρουν μέρος πρέσβεις και μέλη του διπλωματικού σώματος από την Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Αυστρία, Γεωργία, Εσθονία, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Λιθουανία, Σλοβακία και Τσεχία.

Επίσης, συμμετέχουν η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη, ο τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου, το τζαζ τρίο του Τάκη Φαραζή (John Balikos Jazz τρίο) και η χορωδία του ωδείου «Μουσικοί Ορίζοντες».

Θα ακουστούν έργα των Σούμπερτ, Ντβόρζακ, Γκριγκ, Βέρντι, Θεοδωράκη, αλλά και τζαζ «πινελιές» των Κιθ Τζάερτ, Μπαρτ Χάουαρντ και Αντόνιο Κάρλος Ζομπίμ, υπό τη διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου. Το σχεδιασμό του φωτισμού της βραδιάς υπογράφει η Ελευθερία Ντεκώ.

Η συναυλία θα δοθεί αύριο και συγκεκριμένα στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών.

Προσκλήσεις για την εκδήλωση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, διατίθενται μόνο από τα γραφεία των Παιδικών Χωριών SOS (Καραγιώργη Σερβίας 12-14, τηλ. 210-3313661).



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v