Κούλογλου: Θα μπαίναμε στο Γκίνες αν “έπεφτε” υπουργός από σαρδάμ

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Κούλογλου: Θα μπαίναμε στο Γκίνες αν “έπεφτε” υπουργός από σαρδάμ
Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα που έχει ανακύψει με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και το ενδεχόμενο παραίτησης-αποπομπής του.

«Εάν απομακρυνόταν ο κ. Μουζάλας θα ήταν ότι κατάφερε να κερδίσει η χώρα λόγω της στάσης της αλληλεγγύης που κράτησαν οι άνθρωποί της, οι πολίτες οι απλοί, αφήστε τις κυβερνήσεις και τα κόμματα. Οι πολίτες άλλαξαν την εικόνα της χώρας. Αυτή τη στιγμή όλοι υποκλίνονται. Αυτό θα άλλαζε τελείως», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κούλογλου.

Και πρόσθεσε: «Θα μπαίναμε ξανά στο βραβείο Γκίνες ότι υπουργός θα “έπεφτε” από σαρδάμ. Δεν θα είχε ξαναγίνει στην ιστορία. Κι ένας άνθρωπος ο οποίος αυτή τη στιγμή ξέρει το πρόβλημα, το χειρίζεται, έχει κάνει επαφές, ήλθε χθες στην Ευρωβουλή και μίλησε σε πάρα πολύ κόσμο με πολλή επιτυχία. Χειροκροτήθηκε στο τέλος. Δηλαδή θεωρούν ότι έχουν έναν αξιόπιστο συνομιλητή. Αν το κάναμε αυτό, την κρισιμότερη στιγμή της ιστορίας της χώρας μετά την μεταπολίτευση, τον χειρότερο Μάρτιο της ιστορίας, αυτή τη στιγμή αλλάζαμε τον αρμόδιο υπουργό για την αιτία του χειρότερου Μαρτίου, δηλαδή το προσφυγικό, τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v