Ιερό πόλεμο κηρύσσουν οι αιμοσταγείς τζιχαντιστές

Σε τζιχάντ καλεί το Ισλαμικό Κράτος με βίντεο που δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις φονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

  • Real.gr
Ιερό πόλεμο κηρύσσουν οι αιμοσταγείς τζιχαντιστές
Να κηρύξουν τζιχάντ (ιερό πόλεμο) στη Δύση καλεί τους οπαδούς του το Ισλαμικό Κράτος με βίντεο που δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις φονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. «Αδέρφια εξεγερθείτε και διεκδικείστε τη νίκη σας», ζητούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο βίντεο με τίτλο «η εξορία του Ισλάμ και οι επιθέσεις στις Βρυξέλλες».

Οι τζιχαντιστές στο βίντεο αναλαμβάνουν την ευθύνη για το αιματηρό χτύπημα στην «καρδιά» της Ευρώπης και αναφέρουν ότι το Βέλγιο είναι μέρος ενός «συνασπισμού σταυροφόρων» που μάχεται κατά των μουσουλμάνων μαχητών.

Στο προπαγανδιστικό βίντεο διάρκειας σχεδόν 10 λεπτών εμφανίζονται βομβαρδισμοί και νεκροί στη Μέση Ανατολή, καθώς και νίκες, προελάσεις και σημαίες του Ισλαμικού Κράτους.

«Τα αεροσκάφη των σταυροφόρων, περιλαμβανομένου του Βελγίου, συνεχίζουν να βομβαρδίζουν μουσουλμάνους στο Ιράκ και στο Λεβάντε νύχτα και μέρα», αναφέρεται στο βίντεο, που υπάρχουν πλάνα από την εκπαίδευση των Βέλγων τζιχαντιστών.

«Κάθε μουσουλμάνος που γνωρίζει καλά την ιστορία του ισλάμ, ξέρει ότι ο ιερός πόλεμος εναντίον απίστων είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ισλάμ και αυτοί που διαβάζουν ιστορία το ξέρουν», σημειώνουν στο βίντεο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v