Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αζερμπαϊτζάν: Το υπουργείο Άμυνας διαψεύδει ότι συνεχίζονται οι μάχες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

«Η κατάσταση είναι σταθερή και έχει τεθεί υπό έλεγχο από τις ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν. Δεν βρίσκονται σε εξέλιξη μάχες αυτή τη στιγμή»

Αζερμπαϊτζάν: Το υπουργείο Άμυνας διαψεύδει ότι συνεχίζονται οι μάχες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ
Δεν βρίσκονται πλέον εχθροπραξίες σε εξέλιξη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν.

Νωρίτερα, ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Ναγκόρνο Καραμπάχ είχε δηλώσει σε ανταποκριτή του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Sputnik στην Αρμενία ότι συνεχίζουν να μαίνονται σφοδρές μάχες στην περιοχή, διαψεύδοντας ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με την οποία τερματίστηκαν οι ανταλλαγές πυρών.

«Η κατάσταση είναι σταθερή και έχει τεθεί υπό έλεγχο από τις ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν. Δεν βρίσκονται σε εξέλιξη μάχες αυτή τη στιγμή», είπε ο Βακίφ Νταργκαλί στο Σπούτνικ.

Η ένταση ανάμεσα στην Αρμενία και στο Αζερμπαϊτζάν κλιμακώθηκε χθες, όταν ξέσπασαν σφοδρές μάχες με τουλάχιστον 30 νεκρούς -18 στην πλευρά της Αρμενίας, 12 στην πλευρά του Αζερμπαϊτζάν, με βάση όσα ανακοίνωσαν οι δύο πλευρές- στον διαφιλονικούμενο θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v