Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες

Καλοκαιρία με ηλιοφάνεια, ασθενείς ανέμους και υψηλές θερμοκρασίες.

  • Real.gr
Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και βόρεια Ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές ομίχλες. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά και νότια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v