Η Τρίπολη στηρίζει την πορεία του δήμου Πάτρας για την ανεργία

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης με ομόφωνη απόφαση του εξέδωσε ψήφισμα υπέρ της διαμαρτυρίας που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Κ. Πελετίδη.

  • Real.gr
Η Τρίπολη στηρίζει την πορεία του δήμου Πάτρας για την ανεργία
Το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης με ομόφωνη απόφαση του εξέδωσε ψήφισμα και στηρίζει την πορεία κατά της ανεργίας που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του δήμου Πατρέων κι αυτές της ημέρες περνά από την Κορινθία.

Ειδικότερα στην απόφαση επισημαίνεται ότι, «το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης συμπαρίσταται στον αγώνα των ανέργων της Πάτρας που πραγματοποιούν 8ήμερη πορεία προς την Αθήνα διεκδικώντας μέτρα ανακούφισης και στήριξης των ανέργων και μείωσης της ανεργίας. Εξουσιοδοτείται η διοίκηση του Δήμου να απευθύνει χαιρετισμό σε έναν από τους σταθμούς της πορείας».

Να υπογραμμίσουμε ότι την πορεία στηρίζουν ακόμη με ανακοινώσεις που εξέδωσαν το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, η Επιτροπή Ειρήνης Πελοποννήσου, το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων, η ΕΛΜΕ Αρκαδίας και άλλοι φορείς του νομού, ενώ αύριο Πέμπτη, έχουν προγραμματιστεί και θα δρομολογηθούν λεωφορεία που θα μεταφέρουν πολίτες της Τρίπολης στον Ισθμό για να συμμετάσχουν στην πορεία. Η αναχώρηση θα γίνει από το Σιδηροδρομικό σταθμό Τρίπολης στη 1.00 μετά το μεσημέρι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v